Elements Hoteles
Reserva ara
Inici Kids Club

Kids Club

Kids Club a Elements Hotels

Tenir cura de la teva família perquè tots estigueu còmodes és important per a nosaltres. I a Elements Hotel posem especial atenció en els més petits. Per a ells tenim piscines infantils, on podran gaudir de l'aigua en un entorn de total seguretat, i un Kids Club perquè realitzin activitats amb tots els elements de joc que posem al seu abast perquè els nens es diverteixin i no oblidin aquestes vacances.

Kids Club a Aparthotel Four Elements Suites****

Qualsevol hora és bona perquè els nens juguin i es diverteixin i al Aparthotel Four Elements Suites**** ho fem possible.

Durant la seva estada gaudir del Kids Club interior i exterior on trobaran elements de jocs i moltes activitats d'entreteniment. Quan es cansin de jugar també disposen d'una piscina infantil només per a ells. I després de sopar també disposem d'animació musical per als més petits de la casa.

Kids Club a Hotel The Element****

Vine amb la família al nostre hotel i seran vacances reals per a tothom. Relaxa't a la piscina mentre els teus fills juguen al parc de l'hotel, o juguen amb els monitors a la guarderia.

Això sense oblidar-te de l'animació infantil que l'hotel The Element **** disposa per fer del temps lliure dels nens un moment de diversió ple d'experiències divertides per a ells que no podran oblidar. Ni tu tampoc.