Elements Hoteles
Reserva ara

Aparthotel Four Elements Suites * * * *

Carrer de la Torre Alta, 15, 43840 Salou, Tarragona (+34) 877 001 093

Els nens protagonistes a Elements Hotels

Vine amb els teus fills als nostres hotels on els farem protagonistes en les seves vacances. Jugaran i es divertiran amb els nous amics que faran durant els dies de descans en família i amb els monitors. El Kids Club els dóna la possibilitat de realitzar jocs conjunts i individuals i de mantenir la seva imaginació viva, una experiència que recordaran durant molt de temps.

Kids Club

Una zona de jocs on els nens podran gaudir del seu temps d'oci, compartint joguines i activitats amb altres nens i divertint tant a la sala interior dedicada a ells, com en la part exterior. I no ens oblidem dels nens que no són tan petits i prefereixen els jocs de taula o electrònics. Per a ells disposem també d'una sala on podran entretenir-se com els agrada.

Animació

I per acabar el dia, els nostres animadors faran que els nens participin en algun dels espectacles que es celebren al vespre. Seran part de les coreografies de balls i jocs amb música a l'exterior de l'hotel. Un bon pla a l'aire lliure per acabar una llarga jornada de plans i diversió. Tot un repte per a ells.

 

Piscina Infantil

L'aigua és un dels principals atractius per als nens i sobretot en vacances. Per això tenim una piscina només perquè els més petits gaudeixin d'ella sense cap perill. Les dimensions i profunditat estan adaptades per a ells. S'ho passaran fenomenal! A Més està just al costat de la piscina d'adults pels quals els pares podran gaudir dels seus banys alhora que els seus fills.