Elements Hoteles
Reserva ara

Hotel The Element * * * *

Avenida Diputación, 151, 43850 Cambrils, Tarragona (+34) 877 449 865

Tot un equip al teu servei

Volem que en les vacances tot siguin facilitats per a tu i la teva família, per això des de l'hotel The Element **** posem a la teva disposició tots els serveis que pots necessitar i t'ajudem a gestionar els teus plans a Costa Daurada. Tot perquè tu només hagis de gaudir i viure uns dies inoblidables. L'hotel t'ofereix moltes possibilitats perquè no només gaudeixis de l'entorn sinó també del propi hotel que s'adapta a les teves necessitats. Vine quan vulguis a comprovar-ho. Estarem encantats de rebre't.

Informació Turística de Costa Daurada

El nostre equip humà et facilitarà des de la Recepció de l'hotel la informació necessària que necessites per visitar els llocs més destacats de Cambrils i el seu entorn. Tot el que cal saber per aprofitar al màxim el teu temps t'ho facilitarà el nostre personal multilingüe. Pregunta'ns. Estem a la teva disposició.

Sala de Conferències

Per a aquesta reunió o acte que vols celebrar durant la teva estada a Cambrils, disposem d'una sala de conferencies que et proporcionarà tota la discreció i tranquil·litat que necessites per fer-ho. El nostre personal t'informarà de tots els mitjans que tenim perquè tot surti a la perfecció sense que falti un detall. Consulta'ns.

Cura personal

I si durant les teves vacances necessites arreglar-te una mica per a una ocasió especial o perquè en el dia a dia no disposes de temps, comptem amb un magnífic servei de perruqueria on pots arreglar-te els cabells, però també realitzar-te la manicura o pedicura. I si el que necessites és un tractament corporal també tens aquesta opció sense haver de sortir de l'hotel.

Canvi de divises

Si necessites realitzar canvi de moneda durant l'estada a l'hotel, no hauràs de desplaçar-te a cap lloc. A The Element t'oferim la possibilitat que facis el canvi que necessitis de forma ràpida i segura. No hauràs de desplaçar-te amb els teus diners a sobre, podràs realitzar la gestió al propi hotel de manera còmoda i senzilla.

Lloguer de bicicletes i cotxes

Des del propi hotel et podem gestionar el lloguer d'un vehicle per recórrer els racons de la costa i perdre't pels meravellosos pobles de Tarragona o desplaçar-te a Port Aventura. I si el que vols és recórrer amb bici els carrers de Cambrils, l'hotel et dóna l'oportunitat de fer-ho còmodament des de la recepció.