Elements Hoteles
Reserva ara

Hotel The Element * * * *

Avenida Diputación, 153, 43850 Cambrils, Tarragona (+34) 877 449 865

Tot un equip al teu servei

Volem que en les vacances tot siguin facilitats per a tu i la teva família, per això des de l'hotel The Element **** posem a la teva disposició tots els serveis que pots necessitar i t'ajudem a gestionar els teus plans a Costa Daurada. Tot perquè tu només hagis de gaudir i viure uns dies inoblidables. L'hotel t'ofereix moltes possibilitats perquè no només gaudeixis de l'entorn sinó també del propi hotel que s'adapta a les teves necessitats. Vine quan vulguis a comprovar-ho. Estarem encantats de rebre't.

Informació Turística de Costa Daurada

El nostre equip humà et facilitarà des de la Recepció de l'hotel la informació necessària que necessites per visitar els llocs més destacats de Cambrils i el seu entorn. Tot el que cal saber per aprofitar al màxim el teu temps t'ho facilitarà el nostre personal multilingüe. Pregunta'ns. Estem a la teva disposició.

Cura personal

I si durant les teves vacances necessites relaxar-te una mica perquè en el dia a dia no disposes de temps, comptem amb un magnífic servei de massatges sense haver de sortir de l'hotel.

Lloguer de bicicletes i cotxes

Des del propi hotel et podem gestionar el lloguer d'un vehicle per recórrer els racons de la costa i perdre't pels meravellosos pobles de Tarragona o desplaçar-te a Port Aventura. I si el que vols és recórrer amb bici els carrers de Cambrils, l'hotel et dóna l'oportunitat de fer-ho còmodament des de la recepció.