Elements Hoteles
Reserva ara

Hotel The Element * * * *

Avenida Diputación, 153, 43850 Cambrils, Tarragona (+34) 877 449 865

Diversió garantida per als més petits

Un nen sempre vol passar-s'ho bé i més en les seves vacances. Per això pots deixar als teus fills en bones mans mentre et relaxes a la piscina de l'hotel The Element ****, passeges per Cambrils o realitzes alguna de les activitats de turisme actiu que t'ofereix la zona. Disposem d'un servei de guarderia i jocs per als nens on passaran moments molt divertits fent el que més els agrada: jugar.

Llar d'infants

Perquè en alguns moments tots necessitem el nostre espai i els nens també, l'hotel The Element **** compta amb una guarderia que posa a la teva disposició perquè els teus fills es diverteixin. A més podran fer nous amiguets i jugar amb ells realitzant les activitats que els proposen els nostres monitors. Un espai on desenvolupar més encara la seva imaginació.

Piscina

A quin nen no li agrada l'aigua? Quant coneguin la nostra piscina estaran desitjant donar-se un bany. Els més petits de la casa gaudiran xipollejant i jugant. Cap hora serà bona per a sortir de l'aigua. Estaran encantats a les nostres instal·lacions on ells seran els protagonistes.

Zona Infantil

Cuidem molt a les famílies que ens visiten i especialment als nens. Per això disposem de diversos elements atractius per a ells. Tots basats en el joc i l'entreteniment. Els més petits trobaran tota la diversió que busquen dins del propi hotel. Disposem d'un parc exterior de jocs perquè ells gastin tota aquesta energia que desprenen des de primera hora del matí.